Menu Content/Inhalt
Welkom arrow Open Dag / kennismaking
Open Dag / kennismaking
zaterdag, 18 juni 2016

Open Dag
Ofschoon SE-NA 55+ niet over een eigen terrein beschikt, houden we toch jaarlijks begin juni een Open Dag. Dat doen we op een plek waar we samen kunnen komen en samen iets kunnen ondernemen. Als je belangstelling voor de SE-NA hebt, kun je dan eens met ons mee op pad om kennis te maken. We
houden  onze Open Dag op dinsdag 12 juni 2018 .

Deelname aan de Open Dag

SE-NA 55+ is een vereniging van "senioren"-naturisten. Daarom staat deelname aan deze activiteit open voor iedereen van 50 jaar of ouder die naturist is of het wil worden. Deelnemers mogen gerust jongeren meenemen, zoals een jongere partner, kinderen of kleinkinderen. Dus: wil je dochter of kleinzoon je brengen, dan kun je hun een heerlijke dag bezorgen.

Het is wel gebruikelijk dat u op een open dag zich kan legitimeren en u de regels van Se-Na 55+ en de regels van  te bezoeken vereniging respecteert, Per slot zijn wij verantwoordelijk voor een fijne door ons georganiseerde dag.  
Het is noodzakelijk, je  voor de Open Dag aan te melden, al was het maar om elkaar ter plaatse te kunnen vinden. Dat kan door het invullen van het on-line aanmeldingsformulier op deze website, of u kunt ons bellen op  0653305009 we sturen je dan informatie en houden je op de hoogte.

Kennismaken
Bij veel van onze activiteiten zijn gasten welkom. Wil je niet wachten tot de eerstvolgende Open Dag om kennis met de vereniging te maken? Neem dan contact op met de secretaris. Het is handig als je daarbij de plaats aangeeft waar je woont. Dan krijg je een uitnodiging voor een activiteit bij jou in de buurt.

Korting
Als je op de Open Dag of bij de eerste kennismaking ter plekke besluit om lid te worden, hoef je geen inschrijfgeld te betalen. Meer informatie over het heel voordelige lidmaatschap van SE-NA 55+ (inclusief NFN/INF-kaart) vind je onder Lid worden? in het menu links.

Last Updated ( zaterdag, 11 november 2017 )