Menu Content/Inhalt
Welkom arrow Wat doen we?
Wat doen we?
zaterdag, 18 februari 2017

SE-NA 55+ organiseert activiteiten voor de leden opdat ze kunnen genieten van elkaars gezelschap, de bezigheden en de natuur. Er zijn drie soorten activiteiten: uitjes (dagtochten), midweken en vakantieweken. Hieronder, na de jaaragenda, worden deze activiteiten toegelicht.

Activiteitenkalender   2017

Januari

14 januari 2017 Se-na Nieuwjaarsreceptie Bistrot Utrecht

Februari

11 februari 2017 Solonat vakantiebank Amersfoort

25 februari 2017 Solonat sauna in Heemskerk

Maart

12 maart   2017 Se-na dagje naar Naturalis  Leiden plus zwemmen in Bodegraven

26 maart   2017 Se-na dagje naar Batavia werf Lelystad plus zwemmen in Almere

April

9   april     2017 Se-na  dagje gaan we koeien buiten zetten in Hoogeloon en op Kuikseind zonnen en sauna

Mei

 14 mei een dagje Doesburg en de Scharf bij Zon en Leven in Varssel


Juni

4/10  juni   2017 Se-Na vakantie Dobra Luka  Slowakia

20  juni  2017 Houd Se-Na OPEN DAG, en wel gaan we naar kasteel Groeneveld in Baarn en het terrein van Zon en Leven op Gravingen, voor diegenen die dit wel een mee willen maken en nieuwsgierig zijn, kunnen zich aanmelden op 0653305009 om een afspraak hier voor te maken, zie ook de link naar de opendag.

30 juni tot 3 juli  Se-Na Weekend Flevo-Natuur met jaarvergadering  

Juli

15 juli gaan we een dagje naar lotus in Makkinga


Augustus

i.v.m. het niet doorgaan van de dag bij de Birk ( komt later op de agenda )

gaan we een andere activiteit doen, waar we mee bezig zijn, dus let op de agenda

We hebben wel een wadlooptocht op 27 augustus voor de stoere wandelaar, zie op de site voor verdere info

 

September

1-2-3 sept. weekend Elsendorp met blotenvoetenpad

9 sept. zwemmen in Optisport zwembad De Engh in Soest ook om kennis te maken met het naturisme dus ook voor geen leden van de NFN zie ook ons nieuws

22 tot 25 sept. 2017 Se-na weekend Grenzland met ?? okt.fest

Oktober

27/29 okt.2017 Solonat najaar weekend Allersoog Havelte-dorp

November

eerste of tweede week De Birk

December

Kerstmarkt en zwemmen in Gennep

Naast deze tevoren georganiseerde activiteiten, zijn er bij mooi weer ook stranddagen. Leden kunnen via de website ook zelf extra activiteiten opzetten. De leden kunnen ook meedoen aan de landelijke activiteiten van de NFN

Toelichting bij de activiteiten

  • Uitjes
    We maken een fiets- of wandeltocht naar een naturistenterrein, naaktstrand, zwembad of sauna. Leden die slecht ter been zijn gaan daar met de auto heen en kunnen daar zonnebaden of op een terrasje bij een hapje en een drankje samen op de komst van de anderen wachten. Die voegen zich bij het gezelschap, drinken koffie en rusten uit terwijl ze over hun tocht vertellen. Dan volgt het zwemmen, de sauna, sport of spel, waarbij de leden op het terras met elkaar kunnen praten, toekijken of de anderen aanmoedigen. Tegen de avond is er een barbecue of gaan we in een restaurant natafelen.
  • Midweken
    We huren voor enkele dagen huisjes of logeerkamers op een naturistencamping in Nederland of net over de grens. Alleenstaanden delen hun huisje met een maatje. Dat is om de kosten te drukken, maar vooral voor het gezelschap. Leden met een camper overnachten daarin. Als het koud is, vinden ze wel een plekje bij leden in een huisje. Energieke leden sporten op het terrein of maken tochten in de buurt. Ze kunnen met de anderen afspreken op een terras of bij een museum. 's Avonds gaan we samen warm eten.
  • Vakantieweken
    We huren in het buitenland voor een week enkele huisjes of logeerkamers op een naturistencamping. Sommigen komen daar een of twee weken eerder, anderen blijven er langer, zodat de reis de moeite loont. Die ene week zijn we dan samen. Leden reizen er op eigen gelegenheid naar toe, maar kunnen ook samen reizen.

De meeste activiteiten zijn in kleine groepen, maar op de jaarvergadering en de nieuwjaarsreceptie zien we liefst iedereen. Leden kunnen op het ledengedeelte van deze website de details bekijken en zien wie er mee wil doen.

Om kosten te sparen en voor de gezelligheid reizen we vaak samen. Veel leden hebben een voordeelurenabonnement van NS en kunnen anderen meenemen met 40% korting. Als iemand anderen met de auto meeneemt, worden de kosten eerlijk verdeeld volgens onze samenreisregeling, zie het menu rechts.

Last Updated ( zaterdag, 16 september 2017 )