Menu Content/Inhalt
Welkom arrow Wat doen we?
Wat doen we?
zaterdag, 18 februari 2017

SE-NA 55+ organiseert activiteiten voor de leden opdat ze kunnen genieten van elkaars gezelschap, de bezigheden en de natuur. Er zijn drie soorten activiteiten: uitjes (dagtochten), midweken en vakantieweken. Hieronder, na de jaaragenda, worden deze activiteiten toegelicht.

Activiteitenkalender   2018

Januari

 Se-na Nieuwjaarsreceptie Bistrot Utrecht

Februari

 Zwemmen Hilvarenbeek

Maart

Heksenwaag Oudewater en Haagse Lichtbond

April

 Castricum en Starnmeer

Mei

 Wijk bij Duurstede en Zon en Leven De Maat

Oostvaarder plassen en Chamavi

Juni

12  juni 2018 Houd Se-Na OPEN DAG, en wel gaan we naar de kamelen melkerij in Berlicum waarna we naar het terrein van de Hertogstad in Rosmalen gaan, voor diegenen die dit wel eens mee willen maken en nieuwsgierig zijn, kunnen zich aanmelden op 0653305009 om een afspraak hier voor te maken, zie ook de link naar de opendag.

Ook gaan we naar het nationaal park de Grote Peel

Juli

Gaan we een week naar park Elsendorp

Ook willen we nog naar de hunebed centrum in Borger

Augustus

Willen we een bezoek brengen aan distilleerderij Schobbelaar en Kuikseind

 Einde maand gaan we een week naar Athena in Ossendrecht

September

Begin van de maand zijn we nog in Ossendrecht

Wandeling in natuurpark Best

Oktober

Hier komen nog trips voor deze maand

November

hier komen nog trips voor deze maand

December

Nu nog in 2017 de Kerstmarkt en zwemmen in Gennep

Naast deze tevoren georganiseerde activiteiten, zijn er bij mooi weer ook stranddagen. Leden kunnen via de website ook zelf extra activiteiten opzetten. De leden kunnen ook meedoen aan de landelijke activiteiten van de NFN

Toelichting bij de activiteiten

  • Uitjes
    We maken een fiets- of wandeltocht naar een naturistenterrein, naaktstrand, zwembad of sauna. Leden die slecht ter been zijn gaan daar met de auto heen en kunnen daar zonnebaden of op een terrasje bij een hapje en een drankje samen op de komst van de anderen wachten. Die voegen zich bij het gezelschap, drinken koffie en rusten uit terwijl ze over hun tocht vertellen. Dan volgt het zwemmen, de sauna, sport of spel, waarbij de leden op het terras met elkaar kunnen praten, toekijken of de anderen aanmoedigen. Tegen de avond is er een barbecue of gaan we in een restaurant natafelen.
  • Midweken
    We huren voor enkele dagen huisjes of logeerkamers op een naturistencamping in Nederland of net over de grens. Alleenstaanden delen hun huisje met een maatje. Dat is om de kosten te drukken, maar vooral voor het gezelschap. Leden met een camper overnachten daarin. Als het koud is, vinden ze wel een plekje bij leden in een huisje. Energieke leden sporten op het terrein of maken tochten in de buurt. Ze kunnen met de anderen afspreken op een terras of bij een museum. 's Avonds gaan we samen warm eten.
  • Vakantieweken
    We huren in het buitenland voor een week enkele huisjes of logeerkamers op een naturistencamping. Sommigen komen daar een of twee weken eerder, anderen blijven er langer, zodat de reis de moeite loont. Die ene week zijn we dan samen. Leden reizen er op eigen gelegenheid naar toe, maar kunnen ook samen reizen.

De meeste activiteiten zijn in kleine groepen, maar op de jaarvergadering en de nieuwjaarsreceptie zien we liefst iedereen. Leden kunnen op het ledengedeelte van deze website de details bekijken en zien wie er mee wil doen.

Om kosten te sparen en voor de gezelligheid reizen we vaak samen. Veel leden hebben een voordeelurenabonnement van NS en kunnen anderen meenemen met 40% korting. Als iemand anderen met de auto meeneemt, worden de kosten eerlijk verdeeld volgens onze samenreisregeling, zie het menu rechts.

Last Updated ( maandag, 20 november 2017 )